SEGMENT | serius blog ini menarik !

assalamualaikum w.b.t
hehe
macam menarik kan tajukk kat atas ?
setelah sifu yang ajar mie buat blog ni
kali ni nak follow segment dia pulak
segment apa ?
haaa !

SERIOUS BLOG INI MENARIK 

step 1 :  fanetik kan ? so dah memang like page lyssa faizureen (;
step 2 : terbukti segment ini menarik
step 3 :  mesti laa mie nak tempek Header Lyssa kat atas ni dalam entry mie


step 4 : kat sini saya pilih blog kawan kawan saya


blog cikmimin yang mata beasar ni

blog ex-roomte tercinta


Y.B gediks

haa ! sebab mereka ni sumber inspirasi saya
kalau takde dyorg
takde laa blog ni
lagilagi
kalau takde
cik lyssa
takde laa header saya yang menarik ni
huhu
kemudian !
step terakhir : saya nak pg page lyssa balik untuk bagi link ini
credit all too
lyssa faizureen

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

20 comments:

  1. hehehe . ewahhh . :) pape pun , thnx for joining my segmen okeyy ^_^ keep in blogging yeahh~

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. :)) Haii , thanks follow , following you backk ;))

    ReplyDelete
  4. syieda datang dari blog lyssa..^_^ folo sekali. jom folo blog syieda =.=

    jom ke blog syieda.. http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

    ReplyDelete
  5. selamat petang..salam kenal....;d

    ReplyDelete
  6. tracy datang dr blog lyssa ! ^_^ awk follower ke 300. .tahniah ek. .=D

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

    ReplyDelete
  9. hye..nabila dtg dri segmen Kak Lyssa
    salam kenal ^^


    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

    ReplyDelete
  10. Huhu, singgah sini dari segmen yang sama...salam perkenalan.. ^^

    ReplyDelete
  11. jom baca entry plg sweet! <3

    http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

    ReplyDelete
  12. sambung jalan-jalan di pagi ahad sempena segmen cik lyssa semalam.

    jom singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog simple yang memuatkan cerita bersambung hasil tulisan acik sendiri.

    ReplyDelete
  13. follow sini dr blog lyssasecret.
    slmt ptg. :D

    http://i-love-the-way-i-am.blogspot.com

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Hilmee Bakri | design by mimin Adam